Kort om ångerrätt 


Ångerrätt

Vänligen kontakta MounK innan du returnerar något genom att använda kontaktformuläret på botten av hemsidan eller genom att skicka ett mail till info@mounk.com

När ni kontaktar oss vänligen ange ert namn och varför du vill returnera produkten så att vi kan hantera ditt ärende så snabbt som möjligt. Ärenden angående ett klagomål, ska kunden lämna information som är relevant och orsaken till klagomålet.


Villkor för returer

Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter leverans. Produkten måste vara ny och oöppnad. Alla våra produkter är plomberade och om denna plombering tas bort kan du inte längre returnera den till oss. För att enkelt hålla reda på alla returer ber vi er inkludera kontaktinformation och om möjligt, vänligen förse oss med ett spårningsnummer. Se även till att du får ett kvitto för paketets ID för returen från ombudet, eftersom det gör det lättare att följa returen om det skulle behövs.

Vi kommer att göra en återbetalning eller produktutbyte så snart den har mottagits och skicket är bekräftat.


Returnera ett paket 

Om en retur ska göras från ett internationellt land, se då till att märka paketet med 'RETURNED GOODS'. Detta för att undvika tullavgifter. MounK är inte ansvarig för några tullavgifter. Alla avgifter som kan tillkomma under en retur är på köparens bekostnad.


Vill du byta till en annan storlek eller modell? 

Inga problem, använd dig av kontaktformuläret längst ner på hemsidan eller skicka oss ett mail till info@mounk.com och förse oss med följande information. 

Vänligen notera att det är köparen som står för returfrakten samt fraktkostnaden för återsändningen. Returer kan inte göras med postförskott. Se till att spara ditt kvitto och observera att det är du som ansvarar för returfrakten. 


Transportskada

Om en produkt kommit bort eller du märker att den blivit skadad under transporten, ber vi dig kontakta oss omedelbart.


Outhämtat paket

För paket som inte hämtas ut inom 14 dagar, erhåller vi rätten att debitera dig för de eventuella kostnader som kan uppstå såsom returfrakt, hantering och administrationskostnader på 200 SEK (=20 EUR). Om du önskar att få produkten skickad till dig igen tillkommer en fraktkostnad på 50 SEK (=5 EUR). Outhämtat paket täcks inte av 14 dagars ångerrätt. 

 

Alla förfrågningar: info@mounk.com